Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Η ελευθερία στον σχεδιασμό και η διάθεση για πειραματισμό, στην εταιρική ταυτότητα αλλά κυρίως στην ιστοσελίδα, ήταν οι 2 βασικοί παράγοντες που μας οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Κατά την δημιουργία της εταιρικής εικόνας χρησιμοποιήσαμε ασύμμετρα γραφικά στοιχεία, γεωμετρικά σχήματα και χρώματα παρμένα από τα φυτά που παράγονται τα αιθέρια έλαια ένω το λογότυπο αναπαρίστα το άνθος του χαμομηλιού, μία από τις πίο χαρακτηριστικές πρώτες ύλες της απόσταξης.

Για την ιστοσελίδα σκηνοθετήσαμε και πραγματοποιήσαμε λήψεις με μερικά από τα φυτά που χρησιμοποιεί η εταιρία, πλάνα τα οποία στην συνέχεια έγιναν "λούπες" ώστε να μπορούν να πάιζουν επαναλαμβανόμενα και κυκλικά σε ενότητες της αρχικής σελίδας. Χαρακτηριστική είναι και η κίνηση που γίνεται κατά την πλοήγηση του χρήστη προς τα κάτω, με εφέ και αντικείμενα που θυμίζουν στάδια της παραγωγικής διαδικασίας των ελαίων και ωθούν τον επισκέπτη να παραμείνει στην ιστοσελίδα μέχρι το τέλος της. Με την ίδια τεχνική προχώρήσαμε και στις υποσελίδες με "κύλιση" εικόνων, κειμένων και σχημάτων σε δίαφορετικά επίπεδα που δίνουν αίσθηση βάθους και όγκου στον επίπεδο σχεδιασμό.

H Vessel Essential Oils αποτελεί μία πρότυπη Ελληνική εταιρεία απόσταξης αρωματικών φυτών προς παραγωγή αιθερίων ελαίων. Μία οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλες βλέψεις και φιλοδοξίες που μας εμπιστεύτηκε πλήρως σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας.