Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Κατά την ανάθεση του έργου του σχεδιασμού του νέου λογοτύπου της εταιρίας μας ζητήθηκε να επικοινωνεί σε σημαντικό βαθμό το αντικείμενο της εταιρίας, σε αντίθεση με το προϋπάρχον λογότυπο που παρουσίαζε αδυναμία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Δημιουργήσαμε ένα ισχυρό icon, εμπλέκοντας στοιχεία από ένα φις ρεύματος, ένα καλώδιο και το γνώστό Smiley face, ώστε το συνολικό αποτέλεσμα να βγάζει ενέργεια και αισιοδοξία. Το icon αυτό συνδέθηκε γραφιστικά με την επωνυμία της επιχείρησης, αλλά μπορεί αν χρησιμοποιέιται και ανεξάρτητο, θυμίζοντας τα emoticons που επικρατούν στην επικοινωνία διεθνώς. Το έντονο κόκκινο χρώμα έμεινε σαν παρακαταθήκη του προηγούμενου λογοτύπου και χρησιμοποιήθηκε ακόμα περισσότερο στην αναπτυξη της εταιρικής ταυτότητας. Για τις ανάγκες αυτής σχεδιάστηκαν επίσης 2 σειρές εικονιδιών για χρήση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Η πρώτη αφορά τα σύμβολα της συνδεσμολογίας ηλεκτρολογικών κυκλωμάτων και η δεύτερη τις κατηγορίες προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρεία. Υλοποιήθηκαν ποικίλες εφαρμογές, από επ. κάρτες και εταιρικά έγγραφα, έως σακούλες και επιγραφές, με κυρίαρχο σε όλα το εικονίδιο του νέου λογοτύπου.

Η εταιρεία Σταμνάς είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Ελευσίνα που διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και καινοτόμες λύσεις, στον κλάδο του Φωτισμού και του Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού.