Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Ένας χώρος συνυφασμένος με την ηλεκτρονική μουσική, μας εμπιστεύτηκε για ακόμα μια χρονία για την προβολή των event που διοργανώνει.

Με την ευκαιρία της ανανέωσης του εσωτερικού χώρου, αναμορφώσαμε και τις αφίσες ως προς τον σχεδιασμό. Επιλέξαμε 4 βασικά χρώματα που θα εναλλάσσονταν από μέρα σε μέρα δημιουργώντας διαφορετικούς συνδιασμούς, αλλά κρατώντας σταθερό τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας. Οι αφίσες ουσιαστικά χωρίζονται σε 2 σειρές, αυτές που προβάλουν τις καθημερινές θεματικές βραδιές στο Republic και αυτές που επικοινωνούν parties με ιδιαίτερους καλέσμένους και concept. Στις τελευταίες χρησιμοποιήσαμε γραμμικά - γεωμετρικά στοιχεία που λειτουργούν συμβολικά ώς προς το ύφος την εκδήλωσης σε συνδυασμό με τα πορτραίτα των djs που πέρασαν από το booth του Republic, ενώ για τις πρώτες επιλέξαμε retro "αλλόκοτες" φωτογραφίες, στοιχείο που υπήρχε και στις αφίσες προηγούμενων σεζόν και πλέον αποτελούν κομμάτι της ταυτότητας του bar.

Tέλος στο ίδιο - εναλλακτικό - πλάσιο εφαρμόστηκε και η σήμανση στις τουαλέτες του χώρου.

Το Republic, το bar που άλλαξε τα δεδόμενα στην πόλη του Βόλου, βρίσκεται στο ίδιο σημείο για 4η συνεχόμενη χρονία, ανανεωμένο, αλλά πιστό στις μουσικές του επιλογές.