Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης μας ανέθεσε τον επανασχεδιασμό του λογοτύπου και κατά συνέπεια της εταιρικής της ταυτότητας, δίνοντας μας πλήρη ελευθερία και εμπιστοσύνη. 

Το σκεπτικό που επιλέχθηκε για την λογοτύπηση είναι η δημιουργική ένωση της κορόνας (που αντιπροσωπεύει το ονομα του καταστήματος  και το γυναικείο στοιχείο), και της κρεμάστρας (που συμβολίζει το αντικείμενο της επιχείρησης, το εμπόριο και την μόδα).  Η γραμματοσειρές που ολοκληρώνουν το λογότυπο έχουν το λεπτό πάχος γραμμής, έστε να δένουν αρμονικά με το σύμβολο. Στις εφαρμογές που σχεδιάστικαν μετέπειτα - όπως οι επαγγελατικές κάρτες, οι κάρτες αλλαγών και οι σακούλες - αναπτύχθηκε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο που έχει ως βάση ίδιο το λογότυπο. Τέλος, για την επιλογή των χρωμάτων συμβουλευτίκαμε το περιβάλλον του σύγχρονου, ανακαινισμένου χώρου του Queen.

Το Queen είναι μία boutique γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, που με την ευκαιρία της μεταφοράς του σε νεό κεντρικό σημείο, άλλαξε και συνολικά την εταιρική του εικόνα.