Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Το «Παίδων Έργα» βοηθά τα παιδιά να εμπνέονται, να δημιουργούν, να μαθαίνουν και να διασκεδάζουν. Η ιδεά μας για το λογότυπο του κέντρου βασίστηκε στην κουκουβάγια (σύμβολο της σοφίας, ταυτόσημο της Θεάς Αθηνάς) την ίδια στιγμή που η στάση της έχει μία αναφορά στο λογότυπο του ΟΕΔΒ των σχολικών βιβλίων, δημιουργώντας έτσι έναν νοσταλγικό συνειρμό στους σημερινούς γονείς. Σε δεύτερο επίδεδο το σύμβολο που σχεδιάστηκε είναι για τα παιδιά ένα πουλί με εύθυμα χαρακτηριστικά (μεγάλα μάτια, φτερά) που τα υποδέχεται και να συντροφεύει στα παιχνίδια τους και στις δραστηριότητες στο κέντρο.

Για τις αναγκές τις εταιρικής ταυτότητας και την προβολή του "Πάιδων Έργα" δημιουργήθηκαν πολλές εφαρμογές όπως αφίσες, φυλλάδια, banner και προσκλήσεις παιδικών party. Επίσης σχεδιάστηκαν σύμβολα για τις διάφορες δραστηριότητες του χώρου και ρουχισμός που θα δίνονται ως αναμνηστικά στα παιδιά. Με χαρά διαπιστώσαμε, μετά τους πρώτους μήνες λειτουργίας, οτι το λογότυπο του κέντρού κέντρισε το ενδιαφέρον των μικρών φίλων αφού έγινε ζωγραφία, χειροτεχνία και λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις σαν μασκότ.

To Παίδων Έργα είναι ένας πρότυπος χώρος, προσβάσιμος, φιλικός, άνετος και λειτουργικός, που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη για τα παιδιά.