Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Το όνομά του προήλθε από το κίνημα Movember, το οποίο παροτρύνει τους άνδρες κάθε Νοέμβριο να αφήσουν μουστάκι, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα υγείας των ανδρών.

Για το λογότυπο του καταστήματος εικονοποιήσαμε την επωνυμία του σε μία πιο hipster έκδοση. Τα χρώματα της εταιρικής ταυτότητας διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τα ήδη υπάρχοντα κατασκευαστικά υλικά που βγήκαν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια των πρώτων εργασιών (τούβλα σε "σύστημα Παρασκευοπούλου"), καθώς και με εκείνα που οι ίδιοι επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε (πλακάκια). Αυτά τα δύο στοιχεία παίζουν και τον κυρίαρχο ρόλο στην αναγνωρισιμότητα του μαγαζιού. Συνδυάζοντάς τα με το ξύλο, το χαλκό και κάποιες διακοσμητικές πινελιές, δημιουργήσαμε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον, με τα χαρακτηριστικά ανδρικά καπέλα της οροφής να αντιπροσωπεύουν το εν λόγω κίνημα. O νέος κατάλογος του μεζεδοπωλείου αντανακλά την προσωπικότητα του και χρησιπομοιεί σαν βάση μια ξύλινη επιφάνεια κοπής.

 Το Μουστάκι είναι ένα μεζεδοπωλείο στο κέντρο του Βόλου, που έχει γίνει στέκι για όλους εκείνους που ξέρουν να επιλέγουν.