Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Ο ναός των ελληνικών αποσταγμάτων λειτουργεί στο Βόλο.
Κάτω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο στενό μεταξύ Ερμού και Δημητριάδος, βρίσκεται το Με ζέν. Δεν μοιάζει σε τίποτα με τα τσιπουράδικα που υπάρχουν στο Βόλο, αρκεί να ρίξεις μία κλεφτή ματιά καθώς κατεβαίνεις την Αλλονήσου και θα το διαπιστώσεις κι από μόνος σου. Ο μικρός χώρος εμπνέει κάτι το φρέσκο, το καινούριο.
 
Επανασχεδιάσαμε τον κατάλογο του καταστήματος, εμπνεόμενοι από την βαθιά παράδοση της πόλης και την φιλοσοφία που έχει η κατανάλωση του συγκεκριμένου αποστάγματος. Μιμιθήκαμε την έκδοση μιας εφημερίδας με ύλη και περιεχόμενο σχετκό με το τσίπουρο. Εκτός από τον κυρίως κατάλογο που βρίσκεται στο κέντρο της εφημερίδας, το έντυπο συνοδεύεται από άρθρα, αφιερώματα και γεύσεις που συνοδεύουν το παραδοσιακό ποτό.
 
Στον σχεδιασμό χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά αποχρώσεις του γκρι, συμπληρώνοντας την vintage αισθητική, και το πορτοκαλί χρώμα, χαρακτηριστικό της ταυτότητας του μαζαγιού και του λογοτύπου που προϋπήρχε. Ακόμα προχωρήσαμε στην δημιουργία επαγγελματικών καρτών και σουπλά των τραπεζιών.

Ο ναός των ελληνικών αποσταγμάτων λειτουργεί στο Βόλο.Κάτω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο στενο μεταξύ Έρμου και Δημητριάδος, βρίσκεται το Με ζέν.