Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Αναλάβαμε το branding και την διακόσμηση του καταστήματος. Αποφασίσαμε κατ’αρχήν να διατηρήσουμε το όνομα, που έδω και χρόνια είχε ο χώρος, και σχεδιάσαμε με αυτό ένα λόγοτυπο σε λατινικούς χαρακτήρες - κυριώς για τουριστικούς λόγους. To logo απεικονίζει έναν ήλιο σε μια πιο μαροκινή - afro διάθεση!

Όσον αφορά την διακόσμηση, προσπάθησαμε να χωρίσουμε τον χώρο σε διάφορες ενότητες: όρθιο (bar), lounge, beach & restaurant λόγω της μεγάλης του έκτασης. Το μαγαζί ντύθηκε στα μαύρα και πήρε έναν έθνικ χαρακτήρα με πολύχρωμες πινελιές σε στοιχεία όπως τα υφάσματα, τα μαξιλάρια και τα πουφ. Τέλος, κάναμε τοιχογραφίες στις ξύλινες επιφάνειες στην παραλία στα ίδια ζωηρά χρώματα, και μία ιδιαίτερη τεχνοτροπία με gradient στους τοίχους του bar και του εστιατορίου.

Αισθητικά, σκοπός του project ήταν να ξεφεύγει κανείς από τα συνηθισμένα και να νιώθει ότι ταξιδεύει σε κάποιο εξωτικό μέρος.

Ο Isalos ειναι πραγματικά ένα μέρος μαγικό, απλωμένο σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς βράχους της πόλης του Βόλου, μπροστά στην θάλασσα! Ένα beach cafe, cocktail bar, restaurant, για όλες τις ώρες και τις ηλικίες!