Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Η ιστοσελίδα της Ippomare, έχει στόχο την ηλεκτρονική διάθεση των προϊόντων της. Γι αυτό τον λόγο, κύριο μέλημά μας ήταν η καθαρότητα και η ευκρίνεια στην προβολή των προϊόντων, σε συνδυασμό βέβαια με την εύκολη πρόσβαση και ανάγνωση της πληροφορίας. Στην αρχική σελίδα το slider ειναι από πού ξεχωρίζει με την τρισδιάσταση εντύπωση που δίνει όταν ο δείκτης του ποντικίου είναι πάνω σε αυτό. Για την κατασκευή του, χωρίσαμε επίπεδες φωτογραφίες  σε διαφορετικά layers τους δώσαμε κίνηση ανάλογη με το βάθος της εικόνας.

Επιπλέον ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο φιλτράρισμα και την κατηγοροιοποίηση των προϊόντων, ενώ όλο το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε πέρασε το ίδιο φίλτρο επεξεργασίας ώστε να έχει συνοχή και να ταιριάζει χρωματικά με το υπόλοιπο site.

Η έμπνευση της Εταιρείας Ippomare, που εμπορεύεται χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια σε όλο τον κόσμο, απορρέει από το Ελληνικό πνεύμα και την Ελληνική κληρονομιά. Η Ippomare, είναι μια εναλλακτική λύση για εκείνους που ψάχνουν προϊόντα, που έχουν δημιουργηθεί από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πάθος και όραμα.