Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Το αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας κινείται σταθερά γύρω από τρεις άξονες: Τις πωλήσεις προϊόντων περιποίησης άκρων, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για αρχαρίους και για επαγγελματίες του κλάδου και την παροχή υπηρεσιών περιποίησης άκρων στους χώρους της.

Το τρίπτυχο λοιπόν SHOP / SEMINARS / SALON είναι αυτό που αντιπροσωπεύει πλήρως την φιλοσοφία της Ιnfinity και αυτό ακριβώς ήταν που κληθήκαμε να αναδείξουμε τόσο στην λογοτύπηση όσο και στον σχεδιασμό της νέα εταιρικής ιστοσελίδας. Για την κάθε υπηρεσία σχεδιάστηκε ένα icon που την αναπαριστά και επιλέχθηκε ένα χρώμα που θα την συνοδεύει σε κάθε πιθανή εφαρμογή. Στην ανάπτυξη του website, και πέρα από το "καθαρά" εταιρικό προφίλ, επιλέξαμε να "σπάσουμε" το υπόλοιπο περιεχόμενο σε 3 ενότητες, ώστε να λειτουργούν και ανεξάρτητα, ανάλογα με το ενδιαφέρον και την πρόθεση του επισκέπτη. Η τριάδα των υπηρεσιών αναδείχθηκε και ενδυναμώθηκε αφού στο Shop μπορεί να γίνει online αγορά προϊόντων, στο Semimars γίνεται γνωστό το πρόγραμμα των σεμιναρίων και παρουσιάζεται η ομάδα των εκπαιδευτών ενώ στο Salon περιγράφονται αναλυτικά οι παροχές τις εταιρίας και υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει κανείς online ραντεβού για κάποια από αυτές.

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι πλήρως συμβατό σε όλες τις συσκευές. Στον σχεδιασμό, η χρήση των χαρακτηριστικών χρωμάτων της κάθε υπο-ενότητας έχει πρακτικό και αισθητικό σκοπό. Το χρυσό χρώμα και τα εφέ κίνησης προσδίδουν κύρος και χαρακτήρα σε μία εταιρεία που διαρκώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται. 

Τα Infinity Nail Creations είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, στον χώρο της ομορφίας και της φροντίδας των νυχίων.  Μέσα από ένα δίκτυο καταστημάτων που έχει δημιουργήσει πανελλαδικά, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στους επαγγελματίες του χώρου όσο και στους ιδιώτες / πελάτες που τα επισκέπτονται καθημερινά.