Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Η Infinity Νail Creations, μετά από 12 γεμάτα χρόνια στον χώρο, αποφάσισε να κάνει ένα κεντρικό κατάστημα-σχολή, στην οποία θα εμπορεύεται τη χονδρική πώληση, αλλά ταυτόχρονα θα λειτουργεί και το κομμάτι της μάθησης, διδάσκοντας νέα παιδιά το αντικείμενο. Σχεδιάζοντας ένα κτίριο 400τμ, έπρεπε να καταφέρουμε να διαχωρίσουμε το κατάστημα από τη σχολή, με έναν ομαλό τρόπο, χωρίς να απομονώνεται κάποιος από τους 2 χώρους. Έτσι, χωρίσαμε το κτίριο με ένα τοιχάκι, τοποθετώντας ξύλινα παράθυρα κατά μήκος του κεντρικού διαδρόμου. Έχοντας σαν κριτήριο το να είναι εμφανείς οι αίθουσες διδασκαλίας από όλο το κοινό, διαμορφώθηκαν με εσωτερικές μεταλλικές κατσκευές-κουφώματα. Στο κτίριο δημιουργήθηκαν 2 κεντρικές είσοδοι, με την ρεσεψιόν να υποδέχεται τους πελάτες της χονδρικής, κι ένα μπαράκι καθιστικό για τους σπουδαστές της σχολής. Σαν στυλ μας ζητήθηκε να συνδυάσουμε το βιομηχανικό με το βίντατζ/ρέτρο. Κατά συνέπεια, χρησιμοποιήσαμε μέταλλο, τσιμεντοκονίαμα και ακατέργαστο ξύλο για τις περισσότερες κατασκευές, και ντύσαμε σε συνέχεια το χώρο με ψαροκόκκαλο και σκακιέρα δάπεδο, βίντατζ έπιπλα από βελούδο και δέρμα, γύψινες κλασσικές οροφές και μία νέον ταμπέλα των '60s. Το αποτέλεσμα είναι ένας λειτουργικός mix & match χώρος, που εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες, τους πελάτες αλλά και τους σπουδαστές.

Photoshooting: Pantelis Marlagoutsos 

Τα Infinity Nail Creations εγκαινίασαν το νέο κάταστημα τους στο περιστέρι. Ένας πρότυπος χώρος 400τ.μ., ειδικά διαμορφωμένος για να στεγάσει τις υπηρεσίες χονδρικής πώλησης και εκπαίδευσης.