Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Και το όνομα αυτού GRACELAND, δεν θα μπορούσε να ονομαστεί διαφορετικά. Άλλωστε όποιος έχει δει τον χώρο συμφωνεί ότι είναι ενας επίγειος παράδεισος - μια "γη ευημερίας" όπως είναι η ακριβής μετάφραση του όρου GRACELAND! Επίσης μουσικά το όνομα συνδέεται με τον ELVIS PRESLEY, ο οποίος είχε ονομάσει έτσι την βίλα την οποία διατηρούσε.
Το λογοτύπο σχεδιαστικά είναι εμπνευσμένο από το σύμβολο της Χάρης (THE GRACE) όπως αυτό περιγράφεται στο 4ο βιβλίο του Terry Goodking με τίτλο The Sword of Truth, το οποίο αποτελεί μια σειρά απο 14 νουβέλες φαντασίας (μπορείτε να δείτε την πλήρη περιγραφή στις εικόνες παρακάτω). 

Στόχος σε αυτό το project ήταν να διατηρήσουμε τα χρώματα της θάλασσας, του ουρανού και της γης, χωρίς να επέμβουμε καθόλου στο βραχώδες τοπίο του χώρου και απλά προσθέσαμε κάποιες πινελιές όσον αφορά κυρίως το λειτουργικό κομμάτι του μαγαζιού (dj booth – stand – bar). Ενισχύσαμε με φυτά και φωτεινούς χρωματισμούς για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς.

Ένας πραγματικά ευλογημένος τόπος πάνω από την θάλασσα. Το Graceland αποτελεί ένα από τα ελάχιστα open – air bar της περιοχής.