Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Το τσάι του Βουνού "Ennea" είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν καθώς "παίρνει" την αγάπη που του αξίζει με κάθε σταδιο, απο την συλλογή μέχρι και την συσκευασία να κρατάει ζωντανό το ανθρώπινο στοιχειο! Απολαμβάνεται χωρίς να χρειάζεται να περάσει από την διαδικασία του βρασμού, αλλά τοποθετώντας το κλαδάκι απ' ευθείας στο φλιτζάνι με ζεστό νερό για 6 λεπτό, κατι που το καθιστά μοναδικό παγκοσμίως!

Η ονομασία του προέρχεται από την ποσότητα των "ράβδων τσαγιού" που περιέχει κάθε συσκευασία. Σχεδιάσαμε το λογότυπο του με γνώμωνα την μετάδοση της ελληνικότητας του και την ευελιξία ως προς την εφορμογή του σε οριζόντιο ή κάθετο format. H διχρωμία είναι δανισμένη από το φυτό Σιδερίτης Raeseri, την ποικιλία που αυτοφύεται και καλλιεργείται στα βουνά της κεντρικής Ελλάδας. Στην μελέτη της συσκευασίας μας ζητήθηκε να ¨ντύσουμε" την χειροποίητη κασετίνα σε μινιμαλιστικό ύφος, χρησιμοποιώντας τα παραπάνω στοιχεία σαν οδηγούς. Επιλέξαμε διαχειριστούμε το project με κλασσική τυπογραφία και να αριθμήσουμε τα περιεχόμενα, επεξηγώντας με αυτόν τον τρόπο και την ονοματοδοσία του. Ακολούθως σχεδιάστηκε η εταιρίκη ταυτότητα για το προϊόν, με τις δίπτυχες κάρτες να αναπαριστούν το άνοιγμα της συσκευασίας.

Οι κασετίνες διατίθενται σε περιορισμένη ποσότητα, αριθμημένες, ενώ τα κλαδάκια δέδονται σε ζευγάρια και τοποθετούνται με το χέρι σε αυτές. Μία διαδικασία που καθιστά το Ennea μοναδικό στο είδος του και συλλεκτικό!

Το Eννέα αποτελεί τηv πραγμάτωση του οράματος της εταιρείας “Terra Ferea” να μεταδώσει την Ελληνικότητα στα βάθη του κόσμου μέσω ενός premium προϊόντος.