Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


To Cafe Gala αφήνει πίσω του τα 30 χρόνια λειτουργίας, και ανακαινισμένο εσωτερικά κοιτά το μέλλον. Στο νέο αυτό σύγχρονο, ευρωπαϊκό ύφος αναλάβαμε να συμβάλουμε σχεδιάζοντας το νέο του λογότυπο, συνδιάζοντας και στοιχεία απο την μακρόχρονη ιστορία του. Το slogun "through the times", εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό, ενώ η τεχνική του stencil αποδίδει το νέο του βιομηχανικό προφίλ.

Για τον κατάλογο του μαγαζιού, φωτογραφήσαμε τα προϊόντα του, την παρασκευή των cocktails και το φιλτράρισμα του κάφε, τονίζοντας με αύτο τον τρόπο την ευαισθησία στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται, και την διαρκή αναζήτηση για νέες γεύσεις. Με αυτό το υλικό, σχεδιάσαμε μια περιοδική έκδοση που παρουσιάζει αναλυτικά όλο το πεδίο των επιλογών του επισκέπτη, με την συνοδεία άρθρων για την γευσιγνωσία κρασιού, τους μονοποικιλιακούς καφέδες, την προέλευση και την παρασκευή τους και φυσικά εμπειρίες από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται το cafe όλα αυτά τα χρόνια.

Το rebranding συμπληρώνουν οι επαγγελματικές του κάρτες, οπου στην μία όψη τους το νέο λογότυπο, μοιράζεται γράμμα-γράμμα και αναδεικνύει λέξεις που χαρακτηρίζουν τον χώρο οπως η γαστρονομία, ο εσπρέσσο, η κάβα και τα αρώματα του Cafe Gala.

To Cafe Gala, με 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας,
αλλάζει ύφος, γεύσεις, αρώματα και οπτική ταυτότητα με επιρροές από το παρελθόν, ίσως και το μέλλον.