Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ


Το λογότυπο του Amaze, έχοντας ως βάση το τρίγωνο, δημιουργεί μια τρισδιάστατη οπτική ψευδαίσθηση. Οι γεωμετρικές παραλλαγές του τριγώνου, εμφανίζονται στην οπτική επικοινωνία και την προώθηση των εκάστοτε event.

Εξωτερικά του μαγαζιού στην περίφραξη, όπως και στην πρόσοψη, αλλά και εσωτερικά στους τοίχους, χρησιμοποιήσαμε την τεχνική του ψαροκόκκαλου, δημιουργώντας έτσι τριγωνικές μορφές, που παραπέμπουν στο λογότυπο. Έχοντας να δουλέψουμε με έναν κλειστό από όλες τις πλευρές χώρο, κύριο μέλημά μας ήταν να μην είναι η ατμόσφαιρα αποπνικτική. Δίνοντας λοιπόν έναν νησιώτικο χαρακτήρα με κυρίαρχο το λευκό χρώμα, φέραμε τη θάλασσα μέσα στο ίδιο το μαγαζί. Η επιβλητική κατασκευή από τις αντικέ πόρτες, οι πινελιές του χαλκού, τα χειροποίητα έθνικ κάδρα, τα παιχνιδίσματα του φωτός πάνω στους διάσπαρτους καθρέπτες, δίνουν αυτόν τον ρομαντισμό που πάντα έλειπε από τα νυχτερινά μαγαζιά.

Το παλαιότερο και πιο διαχρονικό νυχτερινό μαγαζί της πόλης, που γεμίζει τις νύχτες του καλοκαιριού, εδώ και 12 περίπου χρόνια. Κρατώντας μόνο την ονομασία του, περνάει στη δεύτερη πλέον εποχή του, αλλάζοντας ριζικά σε όλα τα επίπεδα.